Tang-perler – Flavor pearls

Food·art® er smukke perler af tang, der popper i munden og smager af citron, jordbær, soya eller balsamico.

Vælg tangperler til fisken, til isdesserten, til salaten, til kagen – eller bare som de er.

Her er et udpluk af vores forskellige versioner, og hvordan de kan anvendes:

  • Citron-caviar er det oplagte valg til både fiskeretter, salater og desserter.
  • Balsamico caviar er lækkert til ostebordet eller i salaten der mangler en ekstra dimension.
  • Jordbær-caviar er fantastiske til en lækker dessert eller forret der skal imponere.
  • Æble caviaren med dens syre passer godt i både det søde og det salte køkken.
  • Perler med Skalotteløg & Eddike er designet til østers.

Vi har mange andre varianter – bare spørg!

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre sammen!
lemon caviar - flavour pearls

Citron-caviar

Vores citron perler er produceret med en skal af havtang og har en kerne af lækker italiensk citronsaft. En delikatesse til forret, salat eller dessert.

Balsamico pearls - seaweed pearls

Balsamico-caviar

Vores perle med italiensk balsamico egner sig rigtig godt til salater, friske jordbær og oste.

Apple caviar - innovation - flavour

Æble-caviar

Denne flotte grønne tangperle med æblesmag kommer med en syre, der passer godt i både det søde og salte køkken. Oplagt til salater, desserter og kager.

Retail – caviar perler

Food·art® sælges i 50 grams glas i supermarkederne. Produkterne som giver kunderne en ekstraordinær madoplevelse, er nemme at bruge.

Vores produkter gør brugeren til stjernen i sit eget køkken.

Vi kan helt sikkert lave noget sammen – kontakt os!

Foodservice – caviar-perler

Food·art® – mange kokke har arbejdet med molekylær-gastronomi. Men det tager lang tid og det er svært at få en ensartet kvalitet.

Vores produkter hjælper dig til at give dine gæster en ekstraordinær madoplevelse.

Hør mere om vores varianter og tilbud.

Industri – tang perler

Food·art® bruges af flere salatproducenter rundt i Europa.

Vi har også udviklet en særlig version, der er god til at blive frosset ind i is.

Vores produkter er også udviklet til at blive bagt ind i kager og brød. Vi hjælper gerne vores partnere med at innovere.

Vi sender gerne prøver som I kan teste i jeres produktion.

Cases med produkt udvikling

Vi har udviklet produkter til mange forskellige kunder og formål:

  • Heinz Ketchup caviar.
  • Labeyrie citron-caviar.
  • Perler med skalotte-løg & eddike udviklet til østers i samarbejde med en partner.
  • Hyldeblomst-perler til grønne salater. Udviklet for en engelsk salatproducent.
Læs mere om nogle af vores cases her.

Brug Food·art®, når du vil forløse dit potentiale og overraske med smag og æstetik i det søde og salte køkken.

Få inspiration til hvordan vores produkter kan bruges.

Produktinformation

Godt at vide:

  • Vi er FSSC 22.000 certificerede
  • Veganske produkter
  • Bæredygtige
  • Kun naturlige farvestoffer
  • Ingen GMO
  • Ingen allegener
  • Familie virksomhed

Hvilke versioner har vi:

  • Citron
  • Balsamico
  • Æble
  • Jordbær
  • Grape
  • Soya
  • Skalotteløg og eddike
  • Kontakt os hvis du søger andre smage!

Hvordan pakker vi:

  • 50g glas enheder
  • 500g plastik bøtter
  • 3 kg plastik spand
  • 5 kg plastik spand

Applikationer:

  • Forretter
  • Hovedretter
  • Desserter
  • Salatblandinger
  • Kun fantasien sætter grænsen

Jens Møller Products ApS | Hi-Park 411 | 7400 Herning | Danmark.

Tlf.: +45 9781 1189

Mail: office@cavi-art.com

CVR. nr.: 20 96 85 40